top of page

A mi kis történetünk...



Nikivel az egyik fotós-modell csoportban találtunk egymásra, még decemberben, a kölcsönös szimpátia és hosszas beszélgetések, ötleteléseket követően rátaláltunk az irányra, mit is szeretnénk megalkotni. Nikinek annyira szép arcvonásai vannak, ezt szerettem volna még jobban hangsúlyozni, így a flower/beauty/fashion/ irányt választottuk.

Tisztában voltunk korlátinkkal, ezért segítséget kértünk az egyik közösségi tfcd csoportban, megdöbbentően gyorsan megjött a segítség, kis csapatuk bővült egy sminkessel, Eszter személyében, valamint Kriszta is csatlakozott stylist-ként hozzánk.

Elindult a közös szervezés, tervezés, tudtuk, nem kevés virágra lesz szükségünk, hogy az elképzelt képi világot megalkossuk. Felmerült Kerényi Virág személye, miután tudtuk, ki más is lehetne ennél jobb ebben a műfajban, megkerestük ötletünkkel és szinte egyből igent mondott.

Ezt követően csatlakozott hozzánk Szabolcs fodrászként, igy tudtuk, készen állunk, tényleg megszülethet az álom.


Csodálatos volt látni nap mint nap, mennyire magáénak érezte mindenki az egészet, mennyire készült mindenki a fotózásra. A néző már csak a végeredményt látja és a háttérmunka gyakran homályban marad, de itt ragadom meg a lehetőséget és még egyszer nagyon köszönöm minden résztvevőnek a rengeteg segítséget.

Végül Nikit több virágkölteményben is sikerült befotózni, amit most hoztunk nektek, az Szabolcs fodrászunk saját keze munkája, amit a helyszínen alkotott a virágokból.


Modell: Nikoletta Rácz

Smink: Eszti Csalava

Stylist: Krisztina Hajdu

Fodrász: Szabolcs Talpai

Fotó: Csaba Dévai



bottom of page